Podgoria

Plantația de viță-de-vie se întinde pe o suprafață de 36 ha și este amplasată în una dintre cele mai spectaculoase zone viticole din Dealu Mare – podgoria Tohani, la o altitudine de peste 400 m. Vita-de-vie este dispusă pe terase cu expoziție sudică, oferind condiții climatice privilegiate pentru obținerea unor vinuri de o mare complexitate.
Plantația cuprinde atât soiuri românești: Fetească Neagră, Fetească Regală, Tămâioasă Românească, cât și soiuri internaționale, precum: Chardonnay, Muscat Ottonel, Riesling Italian, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc și Syrah. Adaptate la condiţiile pedo-climatice din Dealu Mare, acestea îşi dezvăluie pe deplin potenţialul în fiecare sticlă de vin.

Regiunea Viticolă Dealu Mare

Regiunea Viticolă Dealu Mare este considerată „Patria Vinurilor Roșii” datorită istoriei viticole și a contextului pedo-climatic pe care il oferă. Podgoria viticolă beneficiază din plin de expunerea sudică a versanților, aerul cald adus de curenții din Câmpia Română și de protecția dealurilor Subcarpaților Meridionali. Solul este argilo-lutos, cu substrat calcaros contribuind la caracterul special al acestei regiuni viticole.

Telefon
Quick Contact Icon Contact rapid
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.